DEHA Engineering

Wij als DEHA Engineering zijn een innovatieve aanbieder van gespecialiseerde producten en diensten op het gebied van (ultra) hoge­druktoepassingen. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van maatwerk in machinebouw. DEHA Engineering ontwerpt, ontwikkelt, fabriceert en installeert gespecialiseerde machines en uitrus­t­ingen voor alle vormen van hogedruktoepassingen. Dit is maatwerk in engineering dat in overleg met u plaats­vindt. Ook het bij­behorende kleine constructiewerk kunnen wij voor u ontwerpen en uitvoeren. Wij leveren alle diensten die nodig zijn om uw installatie optimaal in bedrijf te houden. Zijn er reparaties nodig? Dan vinden deze plaats op locatie of in onze eigen werkplaats. Onze storingsdienst is 24 uur per dag inzetbaar.

Op dit moment bestaat DEHA Engineering uit drie onderdelen, DEHA Engineering, DEHA Shop en DEHA Rental.

 

In de DEHA SHOP bieden we het complete DiBO assortiment aan. Denk hierbij aan koud- en warmwater hogedrukreinigers, hogedruktrailers, stationaire reinigings­installaties, schrob(zuig)machines, veeg(zuig)machines en (water)stofzuigers. Breng eens een bezoekje aan onze shop in Terneuzen of kijk op onze webshop www.dehashop.com. De meeste machines kunnen we direct uit eigen voorraad leveren.

We hebben meerdere hogedruktrailers op voorraad voor verkoop. Het huren of leasen van een machine is mogelijk via DEHA RENTAL. Heeft u een onderdeel nodig voor uw DiBO machine? Deze kunt u natuurlijk vinden in onze webshop. Makkelijk te bestellen en snel geleverd!