Specialisatie

DEHA ENGINEERING staat voor kwaliteit en flexibiliteit in maatwerk

Wij als DEHA ENGINEERING zijn een innovatieve aanbieder van gespecialiseerde producten en diensten op het gebied van (ultra) hoge­druktoepassingen. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van maatwerk in machinebouw. DEHA ENGINEERING ontwerpt, ontwikkelt, fabriceert en installeert gespecialiseerde machines en uitrus­t­ingen voor alle vormen van hogedruktoepassingen. Dit is maatwerk in engineering dat in overleg met u plaats­vindt. Ook het bij­behorende kleine constructiewerk kunnen wij voor u ontwerpen en uitvoeren. Wij leveren alle diensten die nodig zijn om uw installatie optimaal in bedrijf te houden. Zijn er reparaties nodig? Dan vinden deze plaats op locatie of in onze eigen werkplaats. Onze storingsdienst is 24 uur per dag inzetbaar.

Ons team
Bij DEHAENGINEERING werken we met een team van zeer gemotiveerde deskundige medewerkers. U spreekt dus direct met de mensen die de specialistische en technische kennis bezitten die u nodig heeft. Samen met u ontwikkelen wij de producten en diensten volledig op maat. Ook uw bestaande installatie kunnen wij efficiënter laten werken of we kunnen een geheel nieuwe oplossing voor u ontwikkelen. We beschikken over een eigen werkplaats waar we alles ontwerpen, uitwerken en bouwen.

SIR Keuringen
Als één van de weinige in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij een erkend SIR keuringsbevoegd bedrijf. Wij hebben een mobiele hogedruk keuringsinstallatie die op uw locatie hydro­statisch kan testen tot 3650 Bar. Daarnaast bieden wij keuringen aan voor uw elektrisch gereedschap volgens de normen van de NEN 3140. Een vijftal monteurs mag zich naast SIR keurmeester ook DiBO
technisch vakspecialist noemen.

24/7 Storingsdienst
Als DEHAENGINEERING bieden wij een 24/7 storings­dienst aan. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn onze interne lijnen kort. Hierdoor zijn wij snel en flexibel, bieden wij u de hoogste service en staan wij altijd voor u klaar

Onderhoud en reparaties
In onze modern ingerichte werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van uw reiniging machines. Naast het volledige DiBO assortiment voeren wij ook werkzaamheden uit aan vele andere merken.

Epoxyvloeren
Wij zijn de specialist in Zeeuws-Vlaanderen voor het herstellen van scheuren en beschadigingen in deze vloeistofdichte en industriële vloeren. Epoxyvloeren kunnen naadloos gelegd worden, nergens kan zich vuiligheid of vloeistof tussen wringen.