Specialisatie

Engineering

Als bedrijf zijn wij sterk in de ontwikkeling van hogedrukreiningsapparatuur. Wereldwijd zijn er een groot aantal machines, die door ons zijn ontworpen en gebouwd, in gebruik bij uiteenlopende industriele reinigingsbedrijven. De ideeën of vragen van onze klanten zetten wij om in maatwerk systemen en hulpmiddelen. Hierdoor kunnen onze klanten hun werkprocessen verbeteren en verduurzamen. Meer informatie.

Machinebouw

Of het nu gaat om hogedrukreinigingsequipment, pompinstallaties of klant-specifieke apparatuur: Wij zijn flexibel en op verschillende terreinen actief. Onze aandacht gaat uit naar kwaliteit, duurzaamheid en optimale bedrijfszekerheid tegen minimale kosten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en installeren de machines op maat, volledig volgens de actuele richtlijnen. Meer informatie.

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een professionele partner voor het uitvoeren van uw onderhoud-, revisie-en/of reparatiewerkzaamheden. Dit kan in onze werkplaats maar ook op locatie. We zijn breed inzetbaar, van leiding- en constructiewerk tot pomprevisie en digitale uitlijning. Meer informatie.

Wij verzorgen voor u het onderhoud van diverse hogedrukreinigers, ongeacht merk, druk of debiet. Voor de meeste DIBO machines hebben wij zelfs de onderdelen op voorraad. Meer informatie.

Keuringen

Heeft uw professionele hogedrukwaterinstallatie een keuring nodig. Wij bieden als enige gecertificeerd bedrijf in Zeeuws Vlaanderen een SIR-certificaat (Stichting Industriële Reiniging) aan om hogedruk keuringen uit te voeren. Daarnaast bieden wij ook keuringen aan voor uw elektrische gereedschappen. En dit allemaal volgens de normen van de NEN 3140. Meer informatie. Meer informatie.

Epoxy vloeren 

Wij van DEHA zijn de regionale specialist in reparaties aan deze vloeistofdichte en industriële vloeren. Epoxyvloeren kunnen naadloos gelegd worden, nergens kan zich vuiligheid of vloeistof tussen wringen.  Meer informatie.