Blog

  • 1
  • 2
Blog: Tenax Maxwind, de 100% elektrische straatveegmachine met 0% CO2 uitstoot

De Tenax MaxWind is een afvalzuiger en straatveger ineen. Deze volledig elektrisch aangedreven machine heeft een vuilcontainer met een inhoud van 110 liter, waarin het speciale HEPA filter de fijnstof PM10 en kwartsstof opvangt.

nieuws
23 apr. 2024 Lees meer
Hoe kies je de meest geschikte schrobzuigmachine

Schrobzuigmachines, ook wel bekend als vloerreinigingsmachines, zijn essentiële hulpmiddelen voor het reinigen en onderhouden van vloeren in verschillende omgevingen, van kantoren en ziekenhuizen tot magazijnen en winkelcentra.

6 nov. 2023 Lees meer
6 redenen om voor een warmwater hogedrukreiniger te kiezen

Het gebruik van een warmwater hogedrukreiniger heeft verschillende voordelen ten opzichte van een koudwater hogedrukreiniger. Afhankelijk van de specifieke schoonmaaktaak en de aard van het vuil. Hieronder vind je 6 redenen waarom je een warmwater hogedrukreiniger kiest:

31 okt. 2023 Lees meer
Reserveonderdelen voor schrobzuigmachines: een gids voor het kiezen van de juiste borstels

Schrobzuigmachines spelen een cruciale rol bij het gemechaniseerd reinigen en onderhouden van zowel binnen- als buitenvloeren. Hun geavanceerde technologie stroomlijnt het proces door de vloer tegelijkertijd te wassen en te drogen, wat snelle, efficiënte en veilige reinigingsresultaten oplevert.

31 okt. 2023 Lees meer
Hogedrukreinigers volledig op batterij aangedreven

De nieuwste hogedrukreinigers die volledig door batterijen wordt aangedreven. De CPU-SB en de Hogedruktrailer JMB-ME-C

10 okt. 2023 Lees meer
De nieuwe DiBO hogedrukreinigers in de PW-H Range

Bij de nieuwe warmwaterhogedrukreinigers van DiBO staan veiligheid en geoptimaliseerde bedrijfskosten centraal. De innovatieve en exclusieve technologieën zijn ontworpen om de gebruiker volledige bescherming te bieden en kosten te besparen op diesel, chemicaliën en energie, terwijl een hoge reinigingskwaliteit gegarandeerd blijft

20 sep. 2023 Lees meer
  • 1
  • 2