Onderhoud & reparaties

Wij van DEHA ENGINEERING zijn een professionele partner voor het uitvoeren van uw onderhoud-, revisie-en/of reparatiewerkzaamheden. Zo blijft uw installatie altijd optimaal werken. Dit kan in onze werkplaats maar ook zeker op locatie. We zijn breed inzetbaar, van leiding- en constructiewerk tot pomprevisie en digitale uitlijning. Wij voeren iedere opdracht uit met oog voor veiligheid van mens en milieu.  

Constructiewerk

Wilt u graag bestaande constructie en leidingwerk aanpassen? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Met het leveren van dit kleinere constructiewerk bieden we onze opdrachtgevers een totaalpakket.
Goede, betrouwbare apparatuur en installaties zijn een vereiste in ieder (productie-)proces. Wij bieden daarom een 24 uurs service overeenkomst. Zo kunnen technische storingen in veel gevallen snel opgelost worden.

600_img_4266_a.jpg

Onderhoud HD reinigers

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het onderhoud van de in gebruik zijnde hogedruk reinigers, veegmachines en andere reiniging machines ongeacht merk, druk of debiet.

Voor de vele DiBO machines hebben we de onderdelen op voorraad.

Storingsdienst 24/7

Goede, betrouwbare apparatuur en installaties zijn een vereiste in ieder (productie-)proces. Wij zetten ons dagelijks in om de continuïteit van uw bedrijf zo goed mogelijk te waarborgen.

Hiervoor bieden wij de mogelijkheid van een serviceovereenkomst. Opdrachtgevers die hiervoor kiezen, kunnen 24/7 een beroep doen op onze servicedienst. Zo kunnen technische storingen in veel gevallen snel en effici├źnt opgelost worden, zonder onnodige kosten en tijdverlies.