Onderhoud & reparaties

DEHA Engineering is een professionele partner voor het uitvoeren van onderhoud-, revisie- en reparatiewerkzaamheden om uw installatie optimaal in bedrijf te houden. We zijn hiervoor zowel op locatie als in onze eigen werkplaats actief. Wij zijn breed inzetbaar: van leidingwerk en constructiewerk tot pomprevisie en digitale uitlijning. Onze engineers en monteurs hebben een brede, technische kennis met ieder zijn eigen specialisme. Zij voeren iedere opdracht uit met oog voor de veiligheid van mens en milieu. Gezien de aard van de werkzaamheden hebben wij ook enkele gecertificeerde lassers in dienst.

Constructiewerk

DEHA Engineering heeft alle kennis in huis om bestaande constructies en leidingwerk aan te passen. Met het leveren van dit kleinere constructiewerk bieden we onze opdrachtgevers een totaalpakket.

600_img_4266_a.jpg

Onderhoud sectionaal deuren

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het onderhoud van sectionaal deuren. Dit om de veiligheid van de deuren te waarborgen. Een goed werkende deur zorgt ervoor dat personen en bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

Servicedienst

Goede, betrouwbare apparatuur en installaties zijn een vereiste in ieder (productie-)proces. Wij zetten ons dagelijks in om de continuïteit van uw bedrijf zo goed mogelijk te waarborgen.

Hiervoor bieden wij de mogelijkheid van een serviceovereenkomst. Opdrachtgevers die hiervoor kiezen, kunnen 24/7 een beroep doen op onze servicedienst. Zo kunnen technische storingen in veel gevallen snel en effici├źnt opgelost worden, zonder onnodige kosten en tijdverlies.