Engineering

Wij als DEHA ENGINEERING zijn een innovatieve aanbieder van gespecialiseerde producten en diensten op het gebied van (ultra) hoge­druktoepassingen. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van maatwerk in machinebouw.

DEHA ENGINEERING ontwerpt, ontwikkelt, fabriceert en installeert gespecialiseerde machines en uitrus­t­ingen voor alle vormen van hogedruktoepassingen. Dit is maatwerk in engineering dat in overleg met u plaats­vindt. Ook het bij­behorende kleine constructiewerk kunnen wij voor u ontwerpen en uitvoeren. Wij leveren alle diensten die nodig zijn om uw installatie optimaal in bedrijf te houden.

Zijn er reparaties nodig? Dan vinden deze plaats op locatie of in onze eigen werkplaats. Onze storingsdienst is 24 uur per dag inzetbaar.

600_pc_ontwerp-cutout-cutter_inpixio.jpg

Bij ons wordt er vanuit de wens van de klant gewerkt. Dit houdt in dat wanneer een klant op zoek is naar een systeem of hulpmiddelen, dat wij kijken of alles technisch haalbaar is. Dit kan zijn om specifieke werkzaamheden te kunnen uitvoeren of om bestaande systemen te optimaliseren. Is het allemaal mogelijk dan gaan we aan de slag en maken we een basis ontwerp. Na overleg met de klant wordt het basis ontwerp omgezet in werktekeningen. Deze werktekeningen worden weer gebruikt om alles te kunnen fabriceren.