Engineering

Van oudsher is DEHA Engineering sterk in de ontwikkeling van hogedrukreinigingsapparatuur. Wereldwijd is een groot aantal machines, die door ons zijn ontworpen en gebouwd, in gebruik bij uiteenlopende reinigingsbedrijven.

Maatwerk systemen en hulpmiddelen

Onze engineers hebben zich gespecialiseerd in uiteenlopende, klantspecifieke opdrachten. 
De idee├źn van onze opdrachtgevers vertalen wij in maatwerk systemen en hulpmiddelen. We stellen onze opdrachtgevers in staat hun werkprocessen te verbeteren door hun systemen te optimaliseren. Uitgangspunt is steeds technische haalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid, veiligheid en kostenefficiency. Uiteraard kunnen wij het volledige traject verzorgen: van ontwerp tot fabricage. Dit betekent dat onze engineers de ontwerpen na akkoord omzetten in werktekeningen. Na goedkeuring hiervan dragen onze machinebouwers in onze eigen werkplaats zorg voor de fabricage ervan.

 

600_pc_ontwerp-cutout-cutter_inpixio.jpg

 

Onze afdeling Engineering werkt vanuit de wens van de klant. Dit houdt in dat wanneer een klant op zoek is naar een systeem of hulpmiddelen om specifieke werkzaamheden te kunnen uitvoeren, of om bestaande systemen te optimaliseren, dat wij uitzoeken of het technisch haalbaar is waarna we een basis ontwerp maken. Na overleg met de klant worden de basis ontwerpen omgezet in werktekeningen welke in onze werkplaats gebruikt worden om te fabriceren. Bij DEHA wordt gewerkt met de software pakketten Inventor 2022 en A-cad 2022.