Engineering

Van oudsher is DEHA Engineering sterk in de ontwikkeling van hogedrukreinigingsapparatuur. Wereldwijd is een groot aantal machines, die door ons zijn ontworpen en gebouwd, in gebruik bij uiteenlopende reinigingsbedrijven.

Maatwerk systemen en hulpmiddelen

Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in uiteenlopende opdrachten. Vaak voor klanten met specifieke wensen. De idee├źn van onze klanten zetten wij om in maatwerk systemen en hulpmiddelen. Hierdoor kunnen onze klanten hun werkprocessen verbeteren en verduurzamen. Natuurlijk letten wij hierbij op de technische haalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid, veiligheid en de kosten.

600_pc_ontwerp-cutout-cutter_inpixio.jpg

Onze afdeling Engineering werkt vanuit de wens van de klant. Dit houdt in dat wanneer een klant op zoek is naar een systeem of hulpmiddelen om specifieke werkzaamheden te kunnen uitvoeren, of om bestaande systemen te optimaliseren, dat wij uitzoeken of het technisch haalbaar is waarna we een basis ontwerp maken. Na overleg met de klant worden de basis ontwerpen omgezet in werktekeningen welke in onze werkplaats gebruikt worden om te fabriceren. Bij DEHA wordt gewerkt met de software pakketten Inventor en A-cad.