6 redenen om voor een warmwater hogedrukreiniger te kiezen

6 redenen om voor een warmwater hogedrukreiniger te kiezen

31 oktober 2023

Het gebruik van een warmwater hogedrukreiniger heeft verschillende voordelen ten opzichte van een koudwater hogedrukreiniger. Afhankelijk van de specifieke schoonmaaktaak en de aard van het vuil. Hieronder vind je 6 redenen waarom je een warmwater hogedrukreiniger kiest:

600_dibodeals-autumn-2023-nl.jpg 600_dibo_food_industry.jpg
  1. Efficiëntere vetverwijdering: Warm water kan vet, olie en vetresten beter oplossen en verwijderen dan koud water. Dit maakt warmwater hogedrukreinigers ideaal voor het reinigen van vet- en olieverontreinigingen, zoals die vaak voorkomen in garages en op industriële machines.
  2. Snellere reiniging: Warm water versnelt het reinigingsproces, doordoor wordt de schoonmaaktijd verkort. Het maakt het verwijderen van vuil en vlekken gemakkelijker en effectiever, wat resulteert in tijdsbesparing.
  3. Verbeterde desinfectie: Het verwarmen van water tot bepaalde temperaturen kan helpen bij het desinfecteren van oppervlakken en het doden van bacteriën en ziektekiemen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar hygiëne cruciaal is, zoals in de voedingsmiddelenindustrie.
  4. Verwijdering van hardnekkig vuil: Warm water kan ook effectief zijn bij het verwijderen van aangekoekt vuil, roet en andere hardnekkige verontreinigingen, zoals die op industriële machines of in productieomgevingen.
  5. Verbetert de reinigingskracht: De combinatie van hogedrukwater en warmte verbetert de algehele reinigingskracht, waardoor het reinigen van verschillende oppervlakken gemakkelijker wordt.
  6. Verbetert de prestaties bij koud weer: In koudere klimaten kan het gebruik van warmwater hogedrukreinigers helpen bij het smelten van ijs en sneeuw, waardoor ze handig zijn voor winterse reinigingstaken.

Bekijk eens ons assortiment warm water hogedrukdrukreinigers op www.dehashop.com

Hulp of advies nodig? Neem dan contact met ons op:

DEHA Shop
0117- 49 42 65
info@dehashop.com
www.dehashop.com