De nieuwe DiBO hogedrukreinigers in de PW-H Range

De nieuwe DiBO hogedrukreinigers in de PW-H Range

Innovatie & technologie op volle toeren
20 september 2023

Bij de nieuwe warmwaterhogedrukreinigers van DiBO staan veiligheid en geoptimaliseerde bedrijfskosten centraal. De innovatieve en exclusieve technologieën zijn ontworpen om de gebruiker volledige bescherming te bieden en kosten te besparen op diesel, chemicaliën en energie, terwijl een hoge reinigingskwaliteit gegarandeerd blijft

Dankzij controlelampjes en het bedieningspaneel heeft de gebruiker altijd alles onder controle.

De DIAD-technologie in de modellen PW-H61 en PW-H101 verzekert de gewenste en nauwkeurige dosering/menging van reinigingsmiddelen door de vermindering van de reinigingsmiddelenkost, de mechanische trillingen en het lawaai eigen aan de traditionele toevoersystemen, maar tevens door de productiviteit en prestaties te verhogen.

PLUS-versie

600_pwh101-display_plus.png

De PLUS-versie van de nieuwe warmwaterhogedrukreinigers is uitgerust met een gebruiksvriendelijk digitaal display. Gebruikers kunnen met dit systeem alle belangrijke parameters aanpassen en de waarschuwingen en foutcodes bekijken, waarbij op aanvraag de contactgegevens van het servicecenter worden getoond om tijd te besparen en problemen op te lossen.

De machine is uitgerust met het DTSC-systeem (Digital Temperature Stabilizer Control), wat zorgt voor een zeer nauwkeurige watertemperatuur aan de uitgang. Het systeem stabiliseert de vooraf ingestelde temperatuur en voorkomt grote thermische schommelingen, die meestal zorgen voor een hoger brandstofverbruik.

600_digital_temperature_stabilizer_control.png

AUTOMATIC versie

De gebruiker kan via 3 voorgeprogrammeerde reinigingsfasen de PW-H101 AUTOMATIC zeer makkelijk instellen voor verschillende soorten reinigings-, ontvettings- en ontsmettingstaken, waarbij de machineprestaties automatisch aan de specifieke reinigingsbehoeften worden aangepast.

 • Fase A (Manueel):
  • a) koud water HD
  • b) warm water HD
  • c) stoom tot 140°C LD
 • Fase B (ECO-reinigen met reinigingsmiddel): warm water HD (60°C) + reinigingsmiddel.
 • Fase C (HTM High Temperature Master): een constante watertemperatuur van max. 100°C door het automatisch aanpassen van debiet en druk.

De AUTOMATIC versie is uitgerust met onderstaande gepatenteerde innovaties:

 • Revolutionaire reinigingsmiddelen-injectie voor een accurate dosering en de beste reinigingsefficiëntie.
 • Een nauwkeurig onthardingssysteem door een unieke elektronische regeling.
 • Een precieze druk- en debietregeling om de ingestelde temperatuur automatisch constant te houden.
600_pw-h101-automatic-rond.png

Topkwaliteit en duurzaam

Speciale modellen werden ontworpen met oog voor het milieu door tot 60% milieuvriendelijk gerecycleerd plastic en tot 90% recycleerbare onderdelen te gebruiken. Er werden nieuwe onderdelen en materialen met een lange levensduur gebruikt voor behoud en veiligstelling van de grondstoffen op aarde.

Bekijk de nieuwste modellen in onze webshop:

https://www.dehashop.com/hogedrukreinigers/warmwater.html

600_schermafbeelding_2023-09-20_103006.png

Wil je meer informatie over de nieuwe PW-H range. Neem dan contact met ons op via info@dehashop.com of bel ons op: 0117 494265